МУМІЙО

Mumijo


Загальна характеристика

Склад лікарського засобу:
діюча речовина:
мумійо; 1 супозиторій містить 0,2 г мумійо;
допоміжні речовини:
жир твердий.

Лікарська форма
Супозиторії ректальні.

Фармакотерапевтична група
Засіб, що регулює обмінні процеси. Препарат регулює обмінні процеси в організмі, має репаративну та адаптогенну дію, імунокорегуючі властивості, нормалізуючи клітинні, гуморальні ланки імунітету і фактори специфічного захисту організму (підвищує вироблення власного інтерферону), сприяє нормалізації вмісту холестерину в плазмі крові, рівня гемоглобіну, еритроцитів, лейкоцитів, а також відновленню печінкових клітин після перенесеного гострого вірусного та токсичного гепатитів, виявляє антиоксидантну та мембранозахисну дію, має антибактеріальні та протизапальні властивості.

Показання
Препарат призначають для лікування парапроктитів, геморою і тріщин прямої кишки, виразково-некротичних ураженнях прямої кишки, при виразковій хворобі шлунка та 12-палої кишки, ерозивних езофагітах, гастритах, бульбітах, холециститах, гепатитах (гострих вірусних та токсичних), колітах, при переломах кісток, кістково-гнійних інфекціях, для лікування ран, опіків, трофічних виразок та пролежнів, при пригніченні імунітету та кровотворної функції у дітей і у хворих після зовнішнього і внутрішнього опромінення, для лікування артритів, радикулітів, невралгій, невритів периферичних нервів. Препарат показаний як профілактичний засіб при порушеннях ліпідного обміну, особам похилого та старечого віку, ослабленим хворим і дітям для відновлення життєвого тонусу і загальної резистентності організму, для поліпшення процесів адаптації та підвищення опору організму до дії несприятливих факторів навколишнього середовища, при психічних і фізичних перевантаженнях, стресі.

Протипоказання
Не виявлені.

Застереження при застосуванні
Перед початком лікування порадьтесь із лікарем! Без консультації лікаря не застосовуйте препарат довше встановленого терміну! Якщо ознаки захворювання не почнуть зникати або ж, навпаки, стан здоров'я погіршився, або з'явилися небажані явища, зверніться до лікаря за консультацією щодо подальшого застосування препарату!

Взаємодія з лікарськими засобами
Якщо Ви приймаєте будь-які лікарські засоби, обов'язково повідомте про це лікаря, а якщо лікуєтесь самостійно, - проконсультуйтесь з лікарем щодо можливості застосування препарату.

Особливі вказівки
Перед початком лікування порадьтесь із лікарем! Перед застосуванням бажано мимовільне очищення кишечнику. Під час вагітності та лактації лікування проводиться за стандартною схемою.

Спосіб застосування та дози
Препарат вводять глибоко в пряму кишку дорослим по 1 супозиторію, дітям по 0,5 супозиторія на добу протягом 10 - 14 днів.

Передозування
Не встановлене.

Побічні ефекти
Не встановлені. У випадку виявлення небажаних впливів або інших незвичайних реакцій порадьтеся з лікарем щодо подальшого застосування препарату.

Упаковка
По 5 супозиторіїв у контурній чарунковій упаковці із плівки полівінілхлоридної. По 2 контурні упаковки в пачці з картону.

Правила відпуску.
Без рецепта.



ВАТ «Монфарм» © 2008.